Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pienempikin riittäisi, vai?

 Siinä tapauksessa Pikkupirtti on mainio ratkaisu. Tämä pieni mökki sijaitsee kotitilamme pihapiirissä, aivan strutsiaitojen läheisyydessä! Oma rauha on kuitenkin taattu.

 


Pikkupirtti on loistava vaihtoehto, jos etsit vain väliaikaista yösijaa esimerkiksi retkeilyn/vaelluksen lomassa. Tietenkin saat viipyä niin pitkään kuin tahdot!

 

Pikkupirtti on alunperin valmistunut joskus 1800-luvulla, ja toiminut sen jälkeen mm. kuivaajana. 1960-luvulta lähtien sitä on käytetty varastona ja majoitustilana. Uuden tulemisensa se koki 2009 syksyllä, kun peruskorjaus valmistui ja sitä alettiin vuokrata matkailijoille.

Mökissä on kaksi parivuodetta ja levitettävä sohva (eli nukkumapaikat 5-6 hengelle), pirttikalusto ja jääkaappi. Paljon muuta ei 10 m2. mökkiin sitten mahdukkaan.

 

Liinavaatteet eli lakanat, pussilakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet voit vuokrata meiltä pientä korvausta vastaan. Meillä on myös mahdollisuus suihkuun, pyykinpesuun ja kuivaukseen sekä saunaan. Nurkalta löytyy uusi ja siisti huussi. Mökissä on sähkölämmitys. Matkaa Luoma-järven rantaan on noin 50 metriä, ja käytössänne on myös soutuvene.

Hinta vain 55€/yö!
(Liinavaatteet 15€/henk.)
(Sauna 20/29€/kerta)